3 Ağustos 2015 Pazartesi

Bir tenis topu havuzumuzu temizler mi?

Bir tenis topuyla yüzme havuzunda ne yapılabilir? Akla ilk gelen, karşılıklı olarak iki kişi, topu birbirlerine atarak ve tutarak, eğlenceli vakit geçirebilirler ve bu suretle, bir miktarda fiziksel aktivitede de bulunarak, sağlıkları için olumlu bir şeyler yapmış olurlar.
Bunun dışında, bir tenis topu havuzumuzun temiz tutulması için kullanılabilir mi, ne dersiniz? Cevap, evet.

Birçok havuz kullanıcısı yüzerken ve havuzdan dışarı çıktıklarında, havuzda, geride bir şeyler bırakırlar. Aklınıza hemen başka şeyler gelmesin, lütfen. Bizim kastettiğimiz, güneş yağları ve kremleri, muhtelif saç bakım ürünleri ve doğal vücut yağlarıdır. Bunlar havuz suyunun üzerinde, rahatsız edici bir tabaka ve görüntü oluşturabilirler. Bu suyun üzerinde kalan yağlı tabakanın, havuzdan uzaklaştırılması ve havuzumuzun böbrekleri olarak nitelendirebileceğimiz, havuz filtresinde, filtre edilmesi gerekir. Bu işlem, havuzumuzun sirkülasyon hızına göre, biraz zaman alabilir. Bu sisteme biraz yardımcı olmak ve havuzumuzu biraz daha fazla temiz tutmak istesek, o sarı renkli tenis topları, bize yardımcı olabilir.
Havuzunuza birkaç tane tenis topu atın. Tenis toplarının imal edildiği fiber iplikler, suyun üzerinde bulunan bu yağlı ve kremli tabakayı tutar ve havuzunuzun daha temiz kalmasına yardımcı olurlar.
Denemeye değer, ne dersiniz?
Size temiz ve sağlıklı havuzlar dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...