28 Eylül 2016 Çarşamba

Misafir blog yazarlığı

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlamış da olsa, havuzculuk, yüzme havuzu teknolojileri ve havuz dezenfeksiyonu ile ilgili hazırladığımız, "havuzdoktoru" isimli bloğumuz, bu süre zarfında, konu ile ilgilenen kişiler arasında çok beğenilmiş, takip edilmeye başlanılmış ve bu bloğumuzda paylaşılan bilgiler, havuz sahipleri, işletmecileri ve profesyonelleri tarafından kullanılmaya ve yararlanılmaya değer bulunmuştur. Bu bizim için çok memnuniyet verici ve bir gurur kaynağı olmuştur. Hiç bir ticari kaygı taşımadan, tamamen amatör bir ruhla başlatılan ve gelişimi için çalışmaya hala devam edilen bu bloğumuzda, çok doğal olarak bir takım reklamların da var olması, sizler açısından çok rahatsız edici olmadığını ve bunu anlayışla karşılayacağınızı da, umut etmekteyiz. Sonuç olarak, bizde yaşamımızı devam ettirmek için, herkes gibi para kazanmak da zorundayız.


Bugün size bahsedeceğimiz konu havuzculuk ile ilgili değil, misafir blog yazarlığı ya da misafir blogculuk denilen, başkasının bloğunda yazı yazma konusudur.
Bu yazıyı yazma amacımız, havuzculuk konusu ile ilgilenen, havuz profesyonelleri ve sağlık ile ilgili kişilerin, havuz teknolojileri, havuz ve havuz suyu dezenfeksiyonu, dolayısı ile insan ve çevre sağlığı konusundaki, bilgi ve tecrübelerini, bizimle ve okuyucularımız ile paylaşmasına imkan vermektir.
Konu ile ilgili;
  • Özgün ve daha önce başka bir yerde yayınlanmamış
  • En az 250 - 300 kelimeden oluşan
  • İçerisinde reklam ve reklam linkleri barındırmayan
  • Özen göstererek ve düzgün bir Türkçe ile yazılmış
  • Konuyu destekleyen en az 1 adet görsel içeren
yazılarınızı bekliyoruz. Yazınız dikkatlice kontrol edilerek, eğer isterseniz, adınız, soyadınız, irtibat bilgileriniz ve varsa web site adresinizle birlikte bloğumuzda yayınlanacaktır.
Katkılarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür eder, info@ecosmarteturkiye.com 
e-mail adresimizi yazılarınızı bekleriz. 
Kalın sağlıcakla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...