22 Eylül 2016 Perşembe

Sorunlarınızın çözümü - Havuz problemleri

Eğer havuzunuzun bakımı ve dezenfeksiyonu ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, size iyi bir haberimiz var. Yalnız değilsiniz. Bir havuzunuz varsa, mutlaka sorunlarınız da vardır. Yani kısacası, her havuz sahibi ve işletmecisi mutlaka havuzuyla ilgili sorunlar yaşamaktadır. Önemli olan havuzunuzla ilgili yaşadığınız sorunların doğru tespit edilmesi ve doğru çözümlerin uygulanmasıdır. Dolayısı ile sorunlarınızı kime anlattığınız ve o anlattığınız kişinin, konuya ne kadar hakim ve önerdiği çözümlerin, ne kadar doğru olduğudur.
Ne yazık ki, havuzculuk sektöründe de, diğer tüm sektörlerde olduğu gibi, işini çok doğru yapanlar olduğu gibi, işini kulaktan dolma bilgiler ile, teknik dayanakları ve tecrübeleri olmadan yapan, yüzlerce havuzcu mevcuttur.
Biz de, her şeyi bildiğimizi iddia etmiyoruz ama, eğer havuzunuz ile ilgili yaşadığınız sorunlarınızı bize aktarırsanız, gerekli tüm araştırmaları yaparak, size en doğru bilgiyi aktaracağımızı ifade etmek isteriz.
Bunun için, aşağıda vereceğimiz şirketimizin e-mail adresine, yaşamış olduğunuz ve çözemediğiniz havuz problemlerinizi lütfen bize yazınız. 
Size elimizden geldiğince hızlı ve en doğru bilgi ve yönlendirmeler ile dönüş yapacağız. 
Sağlıklı ve sorunsuz bir yüzme havuzuna sahip olmanız, bizim öncelikli hedefimizdir. Zaten bu bloğu hazırlamamızın temel sebebi de, budur.
E-mail adresimiz:
Sağlıklı günler ve iyi bir sonbahar ile kış geçirmenizi temenni ederiz.
Kalın sağlıcakla



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...